Opinii și păreri

Opinii și păreri

Samsung Galaxy Tab 4, o tabletă pentru toate vârstele!

Leave a comment

Samsung (5)

Atunci când te gândești să-ți cumperi o tabletă te gândești la preț, specificații, dar cea mai importantă întrebare este următoarea: ”Ce aș putea face cu o tabletă?”

Eu văd lucrurile în felul următor, cu o tabletă cum este Samsung Galaxy Tab 4 poți face tot ceea ce-ți dorești. Vrei să încerci cele mai noi jocuri, o poți face, eu unul sunt pasionat de jocurile de strategie, iar această tabletă te lasă să-ți satisfaci toate ”poftele” în materie de gaming. Fotografia, pentru un blogger să facă fotografii clare este extrem de important, iar pentru a le oferi cititorilor mei o poză de cea mai bună calitate, nu am neaparat nevoie de telefon fiindcă această tabletă mă lasă să fac cele mai frumoase și detaliate poze. În ziua de azi cu toții vrem să fim la curent cu ce se mai întâmplă în lume, iar conectivitatea la internet este foarte importantă, de aceea această tabletă beneficează de conexiune WIFI. Iar dacă spre exemplu auzi o melodie frumoasă pe telefonul unui amic, și dorești neaparat să o ai în talbeta ta, acum o poți face, fiindcă te ajută conexiunea bluethoot, este important, fiindcă puține tablete au această funcție.

Samsung (1)

Practic fotografia vorbește de la sine, dar haideți să vă spun ce cred eu cu privire la cele scrise mai sus.

”Creată pentru toată lumea” Da, este o tabletă creată pentru toată lumea, indiferent de vârstă, știți că mai sunt acele tablete speciale pentru copii, de exemplu Fun ABC și altele, însă pe Samsung Galaxy Tab 4 poți să te joci jocuri educative, să comunici pe rețelele de socializare, sau de ce nu, să-ți termini proiectul pentru școală sau facultate. 

”Întotdeauna divertisment” Poți să te uiți la filme, să citești sau să te joci, totul este la îndemâna ta.

Samsung (2)

”Păstrați totul la îndemână” Cei 8 GB ai tabletei te ajută să faci asta, dar puteți folosi și un card microSD, și veți avea pe lângă cei 8 GB alți 64. Bucurați-vă de ei!

Samsung (3)

”Modul pentru copii” Iată, chiar ceea ce spuneam și mai sus, există tablete care sunt făcute doar pentru acest lcuru, însă cu tableta de la Samsung poți face tot ceea ce dorești, acum vei economisii timp fiindcă ful sau fica ta va fi cu siguranță încântat(ă) de această funcție a tabletei, iar în timp ce el/ea se distrează tu poți să-ți faci liniștit(ă) munca de zi cu zi.

Samsung (4)

SPECIFICAȚII

Raportul calitate-preț este excelent. Să ai la o tabletă de 7 inch o memorie RAM de 1,5 GB este nemaipomenit, uneori tablete de 10”9 inch nu au 1,5 GB. Sistemul de operare Android KIT KAT 4,4 este cel mai nou și normal, cel mai bun, iar spațiul de stocare al datelor este suficient, iar chiar dacă cei 8 GB nu-ți sunt de ajuns, poți să folosești un card MicroSD de 64 GB.

Samsung (6)

Author: opiniisipareri

Bine ai venit pe blogul meu! :D

Leave a comment