Opinii și păreri

Opinii și păreri

Fă pasul cel mare și ia-ți o locuință, Berceni-ul e cea mai bună variantă!

Leave a comment

ariahomes.png

 

Fă pasul cel mare și pornește pe frumosul drum al independenței. Știu că te-ai săturat stai cu părinții sau mai rău, cu soacra 🙂 Stai fără grijă, te înțeleg. Am și o soluție care să le rezolve pe toate în timp. Am să-ți prezint pe cineva, o să fie interesant să colaborezi cu această persoană. Îți spun din start că-ți vrea binele iar vizitele soacrei o să fie foarte rare. Este vorba despre Aria Homes, chiar s-au gândit la toate. Vrei să scapi de soacră? I-ați o locuință în Berceni. Vrei să scapi de părinți? I-ați o locuință în Berceni. Vrei pur și simplu să testezi aerul libertății, eh surpriză dar îți recomand să-ți cumperi o locuință ghici unde, da, în Berceni. 🙂

Acum o să spui, băi dar de ce insiști atât cu Berceni-ul ăsta, nici măcar n-au echipă în prima ligă. Acum vin eu cu argumentu. Da, dar au în a II-a. Să nu deviem de la subiect totuși, îți vorbesc despre Berceni pentru că este un cartier important al capitalei iar Aria Homes ajută la expansiunea bucureștiului. E liniștit dar luxos, așa caracterizezi cartierul Berceni pe scurt.

Ți-am zis despre program?

Apropo, Aria Homes are un program foarte interesant și întrăzneț intitulat apartamente noi Berceni și când spun noi, deci chiar noi și frumoase. Dar nu trebuie să mă crezi așa ”din prima.” O să-ți dovedesc, șe spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte, sau un milion, cum era?

Acum pentru că Românul e curios din fire o să mă întrebe așa: Bine măi nene dar de ce îmi recomanzi tocmai Aria Homes?

Nu o să încep să delirez pe aici și o să fiu sincer. Ce mi-a plăcut de prima dată la Aria Homes este faptul că înainte de toate sunt umani, da, sunt umani. Pare ciudat dar în ultima perioadă am observat tot mai multe companii care parcă uită că lucrează cu oamenii, care pun pe primul și pe ultimul plan numai și numai profitul.

Sunt umani pentru că atunci când le accesezi site-ul https://www.ariahomes.ro/ te întâmplină o domnișoara care te întreabă dacă te poate ajuta cu ceva, cât de puțini oameni mai fac asta în zilele noastre. Apoi ”răsfoiam” site-ul și văd undeva sus secțiunea ”echipa noastră”. Mă gândeam lasă că o să-mi spună așa cu liniuță numele fiecărui angajat și aia e. Dar nu, pe lângă că există câte o fotografie cu fiecare angajat, aceștia sunt prezentați și fiecare își prezintă și oferta, plus datele de rigoare, tel, email etc…

Ăștia de la Aria Homes sunt chiar ”ciudați” 

Băi da-s ciudați rău ăștia. Păi cum de ce? Lângă ”echipa noastră” văd o altă secțiune, scrie ”cariere”. Clar m-am gândit la o carieră de piatră sau cel mult la o carieră pe FIFA. Dar nu, când dau click văd că scrie ”căutăm colegi care să se alăture echipei”. Doamne iartă-i că nu știu ce fac, cum să faci angajări pe aste vremuri? Dar uite că ei o fac, dar așa-s ei mai ciudați, vor ei o schimbare, pff….

Deci, fără deci. M-am uitat pe site la câteva locuințe. Am rămas foarte uimit, indiferent de preț toate arată bine și parcă toate-s autentice, au ceva special. Nu știu, ceva nu-i în regulă cu Aria Homes că prea au puțin din toate…

Hai că pun câteva poze să clătim ochii, adevărul că-s faine casele și apartamentele astea. Sunt făcute cu mult bun gust.

 

Chiar arată bine după părerea mea, dar mai multe detalii aveți pe site și pe pagina lor de Facebook. Se vede că oamenii chiar pun suflet în ceea ce fac și vând cu drag.

Uite o imagine interesantă din Berceni, nu are legătură cu vreo locuință dar mi-a atras atenția…

© Luchian Comsa

Hai ca-i “tare” fotografia

Tu mai bine lași articolul ăsta și te uiți la locuințele de pe ariahomes.ro și cauți informații despre Berceni că până la urmă sunt șanse mari să locuiești într-o zi acolo chiar într-un apartament sau de ce nu o vilă cumpărată cu ajutorul Aria Homes. #Allisposible

 

 

 

 

Author: opiniisipareri

Bine ai venit pe blogul meu! :D

Leave a comment