Opinii și păreri

Opinii și păreri

Cum să alegi un corp de iluminat

Leave a comment

steelwool-458836_640

Felul în care lumina din cameră ne influențează a făcut obiectul de studiu al mai multor cercetători. De aici s-au lansat și o serie de clasificări ale corpurilor de iluminat, care trebuie alese după anumite condiții, nevoi și dorințe. Empiric vorbind, astăzi vă prezint câteva trucuri bazate pe clasificările amintite mai sus după care vă puteți lua atunci când alegeți un corp de iluminat.

1. În dormitor lumina influențează în mod suprinzător starea de spirit, așa că ea trebuie să fie una plăcută, caldă, aceasta putând fi mai degrabă creată cu un corp de iluminat vintage, în detrimentul unuia led.

2. Bucătăria trebuie să fie foarte luminoasă, astfel că necesită o atenție deosebită. De cele mai multe ori e nevoie de mai multe corpuri de iluminat. Iluminatul in bucătărie trebuie să cuprindă întreaga suprafață utilă. O lustră Plafonier de tip led ar fi excelentă în cazul acesta.

3.Nici baia nu trebuie neglijată de la o atenție sporită privind iluminatul. În funcție de dorința ta trebuie să știi că pentru o atmosferă relaxantă lumina trebuie să fie neutră, nici prea caldă și nici prea rece, dar nici prea intensă. Poate datorită faptului că stările de spirit ni se schimbă, dorințele la fel, e necesar un corp de iluminat care poate fi reglabil. Dacă ești o persoană romantică poți găsi pe evalight.ro niște plafoniere moderne pe care le poți integra interesant în baie. O să îi surprinzi pe toți!

4. Pentru living situația nu este foarte simplă în alegerea unui corp de iluminat. Aici este nevoie de un corp de iluminat suficient de mare, de preferat suspendat sau vintage. Din nou, prietenii de la Evalight ne vin în ajutor. Ca idee, vă puteți folosi de categoriile principale pentru a ajunge la ceea ce vă doriți de fapt. La living se pretează și iluminatorele led sau cele economice, întrucât lumina lor tinde să fie mai albă, creând o atmosferă prietenoasă, de bunădispoziție.

Sper că sfaturile mele ți-au fost de ajutor. Alege-ți cele mai bune corpuri de iluminat și o să vezi de ce este foarte important să faci o alegere eficientă și inteligentă din toate punctele de vedere.

Nu uita să-mi spui în secțiunea de mai jos care este corpul de iluminat de pe Evalight care ți-a atras atenția și de ce l-ai cumpăra. De ce nu, m-ar interesa să-mi spui și unde o să-l amplasezi. Poate o să-mi dai și mie câteva idei pentru o eventuală redecorare. 🙂

Untitled

 

 

 

 

 

Advertisements

Author: opiniisipareri

Bine ai venit pe blogul meu! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s