Opinii și păreri

Opinii și păreri

Ai un blog sau o afacere online? Recomand sa folositi servicii de cea mai buna calitate!

1 Comment

În ziua de azi practic nu mai ai nevoie de o agenție care să-ți pună bazele unui site, odată cu introducerea noilor templet-uri, totul a devenit atât de simplu. Însă există o mică problemă. Tot mai multe persoane intră zilnic pe internet, publicul este în creștere, așadar trebuie acordată o mai mare atenție ”rezistenței” site-ului tău. Dacă spre exemplu pe site-ul tău intră simultan 2500 de persoane iar site-ul tău ”pică”, atunci credibilitatea în tine ca blogger sau în afacerea ta online o să scadă considerabil în ochii persoanelor a căror navigare pe site a fost îngreunată. Trebuie să alegi cele mai bune servicii de găzduire web posibile. Personal îți recomand să-i contactezi pe cei de la Claus Web.

De ce recomand Claus Web

EXPERIENȚA ȘI NUMĂRUL MARE DE CLIENȚI

Practic nu mai e nevoie să-i recomand eu, îi recomandă cei peste 11 ani de experiență, 10000 de clienți care se bazează pe ei și nu în ultimul rând, faptul că sunt parteneri acreditați ai ROTLD.

cls

SIMPLITATEA ȘI RAPIDITATEA PLASĂRII UNEI COMENZI

Apreciez faptul că poți plasa o comandă în 3 pași simplii:

  • Verifici disponibilitatea domeniului
  • Plasezi comanda
  • Finalizezi comanda

clausweb

PREȚURI FOARTE ACCESIBILE

Este foarte important faptul că au prețuri accesibile. Astfel, poți să-ți ”scoți” investiția într-un timp mult mai scurt.

AU UN BLOG PLIN DE INFORMAȚII UTILE

Apreciez faptul că cei de la Claus Web educă piața înainte de toate. Preferă să le vândă unor clienți care chiar știu ce cumpără. Au pe blog articole foarte interesante legate de acest fascinant domeniu.

ÎN CONCLUZIE…

E simplu! Pentru că în anul de grație 2016 nu mai ai nevoie de un profesionist care să-ți ”pună pe picioare” blogul sau site-ul afacerii tale. Îți recomand să folosești platforma WordPress și să te folosești de toate template-urile puse și plugin-urile pe care le avem la dispoziție. Este ieftin și ușor de utliziat. Pe lângă faptul că un domeniu .ro sau .com oferă un anumit grad de profesionalism și încredere, odată cu aderarea la un domeniu profesional, site-ul tău devine mult mai maleabil. Poți instala o temă nouă oricând dorești, poți instala ce plugin-uri dorești și foarte important, cu ajutorul Google Analytics poți monitoriza în detaliu câte persoane ți-au vizitat zilnic site-ul, prin ce locuri au ”navigat” sau cât timp au petrecut pe site-ul tău. Acestea sunt detalii foarte importante atât pentru un blogger dar mai ales pentru un om de afaceri. Care poate să vadă spre exemplu dacă o campanie online funcționează, dacă aduce beneficii sau dacă trebuie să facă o schimbare.

Te asigur că nu o să dureze foarte mult să-ți creezi un site și gândește-te câtă satisfacție îți oferă faptul că tu de unul singur, fără studii sau prea multă ”cercetare” în domeniu ai reușit să pui bazele și apoi să administrezi un site. Normal că cel mai important este conținutul fiindcă fără un conținut atrăgător degeaba ai un site care arată bine. Toate se leagă ca într-un cerc. Pe final îți urez mult succes și spor la muncă! Ai de cumpărat domeniul, hosting-ul, o temă interesantă și apoi trebuie să-ți customizezi site-ul. 🙂

Advertisements

Author: opiniisipareri

Bine ai venit pe blogul meu! :D

One thought on “Ai un blog sau o afacere online? Recomand sa folositi servicii de cea mai buna calitate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s