Opinii și păreri

Opinii și păreri

La CAMPIONATELE INTERNAȚIONALE DE ÎNOT ALE ROMÂNIEI, de pază și protecție se ocupă Caldo Privat Security

Leave a comment

Compania CALDO PRIVAT SECURITY va asigura, şi în acest an, din punct de vedere al pazei şi protecţiei, buna desfăşurare a Campionatelor Internaţionale de Înot ale Romȃniei, organizate de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM) şi găzduite, în perioada 24-27 mai, de Bazinul Olimpic „Tolea Grinţescu”, din Complexul Sportiv Dinamo Bucureşti.

Evenimentul, aflat la cea de-a patra ediţie, este unul major pentru activitatea sportivă din Romȃnia şi pentru prezenţa Romȃniei pe scena marilor evenimente sportive ale Europei, valorificarea unicului bazin aflat la standarde competiţionale reprezentȃnd pentru ţara noastră o mȃndrie, o datorie a organizării la înalt nivel şi a performanţei, dar şi un important imbold pentru multiplicarea, în viitorul cel mai apropiat, a acestor baze sportive în capitală şi în celelalte oraşe mari ale ţării.

“Suntem mândri că putem organiza a patra ediţie a acestei competiţii, la singurul bazin omologat din ţară, cel de la Dinamo. Ne străduim în fiecare an să nu pierdem această competiţie pentru România şi iată că la această ediţie ne putem mândri cu un număr mai mare de sportivi din străinătate care şi-au anunţat participarea”, a declarat Preşedinta Camelia Potec, marea noastră campioană de nataţie.

În acest context, asigurarea unui climat de linişte şi confort pe toată durata desfăşurării competiţiei reprezintă o stringenţă absolută. Toată lumea, de la sportivi şi antrenori la organizatori şi personal auxiliar, trebuie să se simtă în largul ei, doar sub presiunea unei concentrări intense pe realizarea unui punctaj cȃt mai înalt – a unei viteze cȃt mai mari şi al unui timp al evoluţiei în apă cȃt mai mic.

CALDO PRIVAT SECURITY este obişnuită cu desfăşurea acestui tip de serviciu, evenimentele sportive „ocrotite” de companie pȃnă acuma fiind numeroase, iar desfăşurarea lor, impecabilă.

Calitatea şi prestaţia agenţilor au fost şi sunt în măsură a anticipa, preveni şi anihila orice fapte infracţionale de natură a tulbura atmosfera competiţională.

Aprecierile pozitive, mulţumirile adresate şi satisfacţia beneficiarilor au reprezentat, de fiecare dată, pentru companie recunoaşterea şi validarea înaltei eficienţei a activităţii serviciilor sale de pază şi protecţie, prin competenţă şi seriozitate consolidȃndu-se un prestigiu care astăzi conduce la noi angajamente, la noi solicitări ale calităţii.

Aceeaşi modalitate şi viziune de lucru este aplicată şi în cazul acestui eveniment, în cadrul celei de a patra ediţii a Campionatelor de Înot ale Romȃniei, care, fără nici o temere, se vor desfăşura, pȃnă la capăt, sub auspiciile aceluiaşi climat de ordine, muncă şi performanţă.

Aproximativ 400 de sportivi din nouă ţări vor participa la cea de-a patra ediţie a Campionatelor Internaţionale de Înot ale României. Camelia Potec, a precizat că, din 2019, este posibil să introducă baremuri de calificare la competiţia din Capitală, având în vedere numărul în creştere al sportivilor participanţi.

Aceasta este viziunea pentru mȃine a Cameliei Potec, aceasta este viziunea de astăzi şi de mȃine a CALDO PRIVAT SECURITY.

Author: opiniisipareri

Bine ai venit pe blogul meu! :D

Leave a comment